Contact & Klantenservice

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

klantenservice@drogisterij-andrea.nl

 Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heb je een vraag over ons assortiment, een bestelling of over de website? Voer dan onderstaand formulier in en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Of kom gerust langs in onze winkel!

Drogisterij-Andrea.nl
Dorpstraat 39
7361 AR Beekbergen
info@drogisterij-andrea.nl

Telefoon: 055 – 5064545

KVK nummer: 71150692

BTW nummer: NL489750394B01